21.06.2024

Журналистка: Има вероятност Румен Радев да вземе цялата власт! Тогава на мутрите ще им се стъжни!

1 min read
done

https://sosnovini.eu/wp-content/uploads/2020/11/D0A0D183D0BCD0B5D0BD-D0A0D0B0D0B4D0B5D0B2-2-1-1280x884-1.jpg

Президентът Румен Радев има най-висок рейтинг и подкрепа сред народа, проучи Магазина за Новини!

Държавният глава Румен Радев има огромната възможност да вземе цялата власт и управлението на държавата. Тогава, ако това стане факт, на много хора и най-вече на мутрите ще им се стъжни.

Румен Радев трябва да поеме властта – това е мнението на милиони българи

Прогнозата е на завършилата право, пиар, маркетинг и занимаващата се с журналистика Мариела Нордел, а думите й никак не са безпочвени. С наближаването на парламентарните избори през март все повече зачестяват слуховете, че генерал Радев ще създаде партия.

Разбира се, той ще я оглави след края на мандата си, но скорошната й поява е много вероятна. Още повече след категоричния отказ на премиера Бойко Борисов да подаде оставка и липсата на алтернатива при смяната му. Която народът неистово жадува от месеци.

Причината Нордел да се застъпи за Радев е интервюто му пред Бойко Василев в „Панорама“ през уикенда и буквално абсурдното поведение на водещия.

Според Мариела Нордел интервюто е било поръчково с цел да провокира и да изложи президента. Който обаче е бил отлично подготвен фактологично, за разлика от Василев и излезе триумфиращ от капана.

„Румен Радев не се вписва в клишета. Той е рядко интелигентен, умен и ерудиран мъж и политик, какъвто не сме имали досега. Човек с характер и позиция, който не се води от лични амбиции.

Да се молят всички онези, които сега се имат за всесилни, защото ако той вземе пълната власт, ще им се стъжни животът. Хората го искат, това е важното. И може би тогава България най-после ще излезе от омагьосания кръг, в който се върти от зората на демокрацията“, смята пиарката и журналист.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.