23.07.2024

Жена откри в диван старо писмо на 11-годишно момиче с плашещо точни предсказания за бъдещето

1 min read
done

Тапицер от английския град Питърбъро, Камбриджшир, намери писмо от 1969 г.

в стар диван със страшно точни прогнози за бъдещето, пише The Mirror.
67-годишният Питър Бекъртън намерил послание от миналото, когато бил извикан да ремонтира стар диван.

Писмото било написано на 23 февруари 1969 г. от 11-годишно момиче, вероятно като домашна работа. В него тя фантазирала как ще изглеждат нейният живот и свят в бъдеще.

Ученичката написала, че след много години на телефона ще се появи екран и събеседникът ще може да се види. „Почти като по телевизията“, казва момичето. Според нейните прогнози телевизиите също ще се променят: те ще преминат от малки кутии към големи екрани. Тя предположила, че ще бъде възможно да се сменят каналите не на панела на устройството, а с помощта на бутоните в подлакътника на стола. Детето също предсказало, че къщите ще станат умни и че вратите ще се отварят дистанционно с помощта на бутони.

Писмото обаче съдържало и неизпълнени пророчества: момичето се надявало, че в бъдеще няма да има обичайна храна и ще бъде възможно да се насити с помощта на вид дъвка. Тя била особено доволна, че при това условие няма да й се налага да мие мръсни чинии.

Съпругата на тапицера Роза решила да публикува писмото онлайн с надеждата да намери авторката на писмото. Тя отбелязва, че съпругът й често намира неща в мебелите, но засега това е най-интересната находка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.