30.05.2024

Защо Цветанка Ризова е винаги е с голи ръце, докато е в ефир

1 min read

Защо Цветанка Ризова е винаги е с голи ръце, докато е в ефир

Хората често казват: „Всеки луд с номера си“. Странностите ако може така да ги наречем са по хората, без значение, дали са звезди или не.

Такъв е случаят известната и уважавана  водеща на предаването „Лице в лице“ Цветанка Ризова , която целогодишно следва правилото раменете и ръцете й да са голи.

Откакто се е наложила като име в родната тв журналистика, тя си позволява сама да налага правилата в студиото си, освобождавайки гардеробиерите си от задължението да й подбират разнообразни тоалети. Условието, което е поставила пред тях е да й предлагат единствено рокли без ръкави за ефир.

 

В началото се случвало някои от тях да я молят, предлагайки й единствено рокли с ръкави, но тя била категорична.

Причината за това да не желае да облече риза с дълъг ръкав или пък сако е, че тв водещата много си харесва раменете и ръцете и държи те да са на показ. Този факт обаче изправя операторите на нокти, тъй като, ако се изпоти, плътта й лъщи и се превръща в истинско изпитание за операторите.

 

Именно затова всички минават през гримьор, преди да влязат в студиото, но няма как да се напудрят ръцете на Ризова. Затова им оставало просто да се молят в студиото да е достатъчно хладно, че водещата да не се поти.

 

В bTV се чудят как звездата от „Лице в лице“ издържа без ръкави дори в януарския студ. Водещата обаче е убедена, че раменете и ръцете й, са най-красивото нещо от тялото й и затова държи да се виждат в ефир. Отхвърляла категорично дори къси ръкави.

В ежедневието си разбира се, Ризова се облича нормално и при по-хладно време залага на сака, жилетки и пуловери. Стопли ли се обаче, веднага ги хвърля и вади роклите без ръкави. Понякога се случва да позволи да покрият раменете й с лека дантела. Като цяло Ризова може да се похвали със завидна фигура за своите 58 години – фина, изящна и крехка като на съвсем млада девойка, така че всяка дреха й стои перфектно.

Tags:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.