• Home
  • Яна Маринова доказа, че не е нужно да си натъпкана със силикон, за да си готина – супер тяло! (Снимки)

Яна Маринова доказа, че не е нужно да си натъпкана със силикон, за да си готина – супер тяло! (Снимки)

Яна Маринова доказа, че не е нужно да си натъпкана със силикон, за да си готина – супер тяло! (Снимки)

Яна Маринова доказа, че не е нужно да си натъпкана със силикон, за да си секси на плажа - супер тяло! (Снимки):

Тя е една от най-атрактивните и едновременно с това – най-естествените жени на екран у нас. Става въпрос за чаровната  Яна Маринова , която напоследък е и доста успешна като инфлуенсър в социалните мрежи.

Брюнетката с красива усмивка ясно показа, че все още си я бива и по нищо не отстъпва на по-младите си колежки, при това без никога да е прибягвала до силикон, филъри и прочее „модерни“ методи за разкрасяване.

Звездата от „Диви и щастливи“ позира във вид „неглеже“ по бански и завързана под бюста разкопчана риза и показа стегнато тяло с пищна гръд.

Яна Маринова Видин

Кадърът на Яна е направен в изискан комплекс във Видин, където актрисата избяга от лятната жена. Явно предпочита басейни и реки, вместо да се пържи край морския бряг.

„Невероятна си, Яна. Най-вече със своята естественост и талант“, „Както винаги си номер едно“, „Приличаш на русалка“, „Господ не е жалил като ти е дал красота и сексапил“, са само малка част от коментарите под горещия кадър на актрисата.

Яна Маринова без грим

Прави впечатление, че на повечето й кадри в социалните мрежи тя е без грим и не ползва популярните филтри – още един плюс за естествената визия!

В момента Яна е във Видин за снимките на нов филм, в който отново си партнира с Александър Сано и Луиза Григорова.

Leave A Comment