30.05.2024

Взрив: Дони и Нети били пред развод заради

Взрив: Дони и Нети били пред развод заради

Те са сред любимците на България и е вярно, че сякаш наистина са родени един за друг. Дони и Нети – две имена, отдавна звучащи и възприемащи се от околните като едно. Невъзможно е да споменеш единия, без да си помислиш за другия. Абе… сиамски близнаци, но те също са имали трусове в отношенията си.

Малцина знаят, че Дони и Нети са били през развод, а причината за това е била изневяра. Първа кръшнала Антоанета Добрева като за това се говореше още преди години. Нети имала афера с покойния вече Иван Ласкин, доста преди той да се влюби и събере с Алекс Сърчаджиева.

Дони научил за рогата си и разбира се, побеснял. А после, като всеки „уважаващ себе си мъж“, решил да си избърше окаляното достойнство и да си го върне по същия начин. Забежката на Дони не била свързана с чувства, камо ли да прерасне във връзка, но той го направил нарочно и целенасочено дал на Нети да го разбере.

Последвали луди скандали и решения за развод, разкриват днес близки до тях източници. Както се казва, документите били вече подготвени, когато двамата си дали сметка, че се обичат и че един без друг не могат.

„Седнаха, поговориха, поплакаха, а накрая ги изби на смях. Те затова са толкова готини, защото могат да бъдат „над нещата“. Простиха си взаимно и продължиха. Е, до днес нямат други провинения“, коментират източниците.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.