30.05.2024

Вижте изоставената къща за 1 милион на Максим Стависки в Царево (Снимки)

1 min read

Вижте изоставената къща за 1 милион на Максим Стависки в Царево (Снимки)

Фигуристът Максим Стависки, който доби печална слава у нас след катастрофата преди години, в която осакати младо момиче, държи истински палат край морето, който обаче пустее от години.

Спортистът притежава луксозно имение на брега на Черно море. След като години наред то бе необитаемо, най-после отвори врати.

Огромната триетажна къща се намира в тузарския квартал „Василико“ в град Царево. За първи път, откакто е построена, в нея има някой.

Максим Стависки къща

Палатът е построен върху стръмните скали, издигащи се над морето. Строежът му е бил завършен преди четири години. Но досега никога не е бил обитаван, признават съседи. Те никога досега не са виждали Албена и Максим там.

Те са инвестирали в имота близо 1 милион лева. И въпреки желанието им да заживеят там, това така и не се случи. Албена и Максим отдавна са в Русия заедно с тяхното дете Даниел.

Връзката на Албена с морското градче е емоционална, тъй като дядо й и баба й са оттам и тя прекарва детските си години край морето. Именно от старата им семейна къща тръгва мъжът й Максим Стависки през август 2007 година, когато след употреба на алкохол причинява тежка катастрофа с 1 жертва и 1 момиче, което остава в будна кома и до днес.

Максим Стависки палат

Партерът и част от другите стаи все още не са съвсем довършени, споделят съседи. Просторната бяла къща е на три етажа и не е съвсем обзаведена, пише Хотарена, позовавайки се на „България Днес“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.