30.05.2024

Веско Маринов през сълзи с ефир: Страх ме е да отида у дома

1 min read

Веско Маринов през сълзи с ефир: Страх ме е да отида у дома

кадри Нова телевизия

Емоционална изповед направи по Нова телевизия естрадната звезда Веселин Маринов. Певецът призна, че е изпитва страх да посети родната си къща в Полски Тръмбеш, която е единственото място, което нарича „у дома”.

„Никой не ме чака вече там”, обясни Маринов, едва удържайки сълзите. Той се върна назад в спомените си от детството, което е било щастливо и идилично.

„Родих се селянин, станах гражданин”, каза Веско Маринов и напомни, че Полски Тръмбеш тази година 60 години, откакто е град.

 

Певецът призна, че за него Великденските празници са най-щастливия период в годината. „Дори и злите хора стават малко по-добри”, коментира Маринов.

Той не скри, че се радва да е част от „Като две капки вода”. По думите на певеца, такъв рейтинг не е имало в „демократична България”. Според Веселин Маринов, успехът на шоуто се дължи на много компоненти, от избора на участниците, до импровизациите на водещите Рачков и Геро.

 

Интересен беше моментът, в който водещата Марина Цекова използва случая, за да вземе автограф на книгата на певеца, но не за себе си, а за своя приятелка.

Веселин Маринов отбеляза, че не трябва да се прибягва до връзки за да се стигне до него. Той подчерта, че след всяко участие дава автограф и на последния фен, който го чака.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.