• Home
  • Във “Фермата” – падна пикантна тайна на Даяна Ханджиева от миналото ѝ (Снимки)

Във “Фермата” – падна пикантна тайна на Даяна Ханджиева от миналото ѝ (Снимки)

Даяна Ханджиева теши любовна мъка с магия, влиза във „Фермата“, за да  забрави бившия | 365 Novini

Красивата Даяна Ханджиева , която към края на ” Фермата ” успя да си спечели мъжките симпатии и женската омраза, разкри пикантни подробности за миналото си, които досега бяха неизвестни.

Оказа се, че дългокосата и усмихната брюнетка известно време си е изкарвала прехраната като танцьорка в нощен клуб . “Винаги съм била с дрехи, танцьорка не означава непременно полугола”, поясни тя, цитирана от “Галерия”.

Даяна Ханджиева танцьорка

След като завъртя главата на иначе сгодения фокусник Данчо, красавицата се намърда в леглото на пилота Петър.

Макар да не е била интимна с никой от тях, поведението й предизвика яростен гняв у голяма част от зрителите. Някои дори предположиха, че любовните й вълнения са плод на много добра актьорска игра и няма нищо общо с естествените й вълнения.

Даяна Ханджиева

Снимка: личен архив

Още при влизането си във Фермата Даяна призна, че изживява тежък личен период заради любовни проблеми. Актрисата изпаднала в депресия след като баскетболистът Кристиян Ставрев й изневерявал след 2-годишна връзка. Тъкмо разочарованието накарало Даяна да влезе във Фермата. Именно заради това мнозина заподозряха, че флиртовете с Данчо и Петър са само за пред камерите й, а целта е с флирта да дразни бившия си приятел.

Даяна Ханджиева гадже

Твърде упорити са и слуховете, че Даяна не е приклкючила окончателно отношенията си с Кристиян и двамата продължили да се виждат и след излизането й от Фермата. Сърцеразбивачката произхожда от скромна фамилия. В семейния апартамент навремето живели 6 души – Даяна, родителите й, по-малките й брат и сестра и баба й. Никой в семейството не е актьор и не били съгласни с избора й. Затова тя записала “Реклама” в НБУ.

Leave A Comment