21.06.2024

Уволняват Николаос Цитиридис, заместникът му е ясен

1 min read
done

Поредни неочаквани рокади готвят в bTV. Актьор и доказано име не само на сцената, но и в тв средите, е обсъждан за вечерното шоу, което се срина заради слабия му водещ в лицето на Николаос Цитиридис.

За мястото на гръка в студиото е гласен колегата му от сутрешното предаване „Преди обед“ Александър Кадиев, пише сайтът Новини.бг.

Този вариант е бил обсъждан още в края на миналата година, като идеята е била синът на Катерина Евро да наследи Цитиридис от 1-ви февруари.

В началото на годината ръководството на bTV освободи гръка и екипа му в творческа отпуска, за да поработят върху нова концепция, която да вдигне шоу. В крайна сметка е било решено на Цитиридис да бъде даден последен шанс и така е спасил „кожата“, но месец по-късно новата концепция отново не е оправдала очакванията. От няколко дни смяната на водещия отново е на дневен ред.

Според източници от тв средите, имало вероятност Кадиев да замени Цитиридис още от 1-ви април.

Очевидно рейтингът на шоуто с настоящия водещ продължава да е на критичния минимум и bTVтърси спешно решение, за да спасят шоуто, което е една от най-скъпите им продукции, обясняват си подготвяната подмяна телевизионери. Ролята му на водещ на вечерно шоу обаче сериозно ще обърка театралния календар на Александър Кадиев, който играе в доста постановки.

Според запознати, точно това засега е основният казус, по който се търси разрешение.

В последно време Цитиридис освен нисък рейтинг натрупа и доста черни точки през ръководството. Преди две седмици обиди по-пълните жени по време на онлайн включванията си в Инстаграм. После демонстрира тотална некомпетентност с незнанието си, че Николета Лозанова вече има един брак зад гърба си. След което, организира онлайн тормоз срещу бившия евродепутат Николай Бареков, насърчавайка потребителите на Инстаграм да спамят профила му. В последното си предаване в сряда вечер пък се отнесе несериозно и към госта си Веселин Маринов, пропускайки да научи нещо супер елементарно – името на новата му книга.

Чашата обаче преляла с подигравателния коментар на Цитиридис за Националния празник на България – Трети март.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.