13.06.2024

Уволненият от bTV Венелин Петков бързо си намери нова работа

done

През декември миналата година новото ръководство на Бтв уволни от директорския пост журналистът Венелин Петков.

Той обаче не остана за дълго без работа. Сега се подвизава като даскал в частно столично училище, където изнасял лекции пред децата на теми като сбъдването на мечтите, професионалния път и реализация.

Петков споделил с учениците, че преди да замине да следва в САЩ, е работил като преводач, учител и носач на краставици, но когато късметът го отвел до международния отдел в БТА, разбрал, че единственото, с което искал да се занимава, е журналистиката.

След 20 години стаж в Би Ти Ви, последните от които като директор на „Новини и актуални предавания“ срещу тлъста заплата от 15 хиляди лева на месец,

Петков бе сменен от новите собственици на медията с колегата му и негов бивш подчинен Антон Хекимян. Преди рокадата двамата бяха в приятелски отношения, които датират още преди пътищата им да се пресекат професионално. Любопитна подробност е, че Хекимян и Петков са родом от Стара Загора, а освен това са завършили една и съща езикова гимназия в Града на липите. Телевизията още повече ги сближила, но повишението на Антон сложило точката на тяхното приятелство. Впечатление прави, че бившият шеф на Хекимян не му е честитил новата позиция. Освен това очевидно Венелин не се интересува от персоната на своя доскорошен другар, тъй като не го е добавил в приятелската си листа в профила си в социалната мрежа инстаграм, където наскоро си направи регистрация.

Докато работеше като шеф в Би Ти Ви, бившият на Гена Трайкова бранеше личния си живот като бойно поле. Той успя да запази връзката си с колежката си Николета Маданска далеч от светлините на прожекторите близо 5 години, като двамата признаха, че са двойка, едва когато на бял свят се появи общият им син Йоан, само преди няколко месеца. Откакто е безработен обаче, Венелин се конкурира по активност в социалните мрежи с родните плеймейтки.

Ежедневно той бълва снимки от семейния им живот с Николета, пейзажи от гората край Бистрица, където си вдигна палат, идилични снимки с бебето и кучето и какво ли още не. За сметка на това пък неговият враг №1 Антон Хекимян изпадна в нелегалност и няма време да си прави селфита, нищо, че дълги години те бяха негова запазена марка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.