• Home
  • Тройна трагедия почерни живота на Милица Гладнишка: “Много ми беше трудно, но нямах сили да се самоубия”

Тройна трагедия почерни живота на Милица Гладнишка: “Много ми беше трудно, но нямах сили да се самоубия”

Милица Гладнишка е една от най-усмихнатите актриси, която задължително предизвиква положителни емоции. Но ето, че животът на певицата с огромен глас бе почернен от тройна трагедия през изминалата година.

Вечно усмихнатата актриса погребала и майка си, и баба си в рамките на няколко месеца.

Милица попаднала в черна дупка , от която я спасила единствено работата й. “Много ми беше трудно, но нямах сили да се самоубия. Баба ми Милица почина в деня, в който ми съобщиха, че майка ми е в последна фаза на рака и й остават едва от 6 до 8 месеца живот”, признава звездата на култовия сериал “Етажна собственост” в интервю пред сп. “Дива”.

Майка й Виолета отказала да се подложи на мъчителните процедури по химиотерапия и живяла още 8 месеца. До последния си миг била отпимистка и успокоявала дъщеря си, че ще се оправи. Накрая си отишла с усмивка на лице. Женското царство в дома им опустяло, когато се наложило да приспят и кучето Бела, което Милица спасила от прелитаща кола и отглеждала 6 години. Домашната й любимка също била диагностицирана с рак и Гладнишка предпочела да й спести болезнената смърт, като я евтаназирала. За да я утешат поне малко, приятели й подарили ново кученце. Кръстила го Роки, но се оказало, че страда от артроза и му поставили метална пластина на крачетата.

“Беше трудно, много трудно, но намерих сили да не падна духом. Нито мама, нито баба биха да ме видят сломена”, казва Гладнишка. Милица толкова била привързана към баба си, че имала идеята да направи спектакъла “Баба и внуче”, базиран на техните невероятни отношения. Възрастната жена, на която била кръстена актрисата, преживяла Втората световна война, погребала две деца, преживяла драматичен развод и дори заливане киселина. Старицата преминала и през няколко операции – нямала пръст, гърда, жлъчка и бъбрек, пише столичен таблоид.

Източник: zajenata.bg

Leave A Comment