• Home
  • Тъжен обрат за Крисия

Тъжен обрат за Крисия

https://sosnovini.eu/wp-content/uploads/2020/11/D097D0B0D181D0BDD0B5D0BCD0B0D0BDD0B5-58.png

Шокиращ и малко тъжен обрат предстои в кариерата на малката певица Крисия. 16-годишното момиче обмисля до една-две години да се премести да живее извън пределите на страната. Крисия Тодорова иска да гради кариера в Англия или Америка и споделя, че има ясно изграден план и ще се занимава с поп и джаз пеене.

„Целта ми е да създам собствен стил, който да е микс на това, което се слуша, и това, което ми доставя удоволствие“, разкрива Крисия. По думите на тийнейджърката зад граница е най-доброто място за развитие. Младата певица твърди, че в никакъв случай няма да забрави родината си и ще продължи да прави български песни. Макар Крисия да напусна Слави Трифонов, който я откри за музикалната сцена, успява да запази добри отношения с него и екипа му.

Варненката и семейството ѝ преценяват, че певицата трябва да продължи с развитието си сама. Ученичката планира и различни проекти с международни звезди. Неотдавна тя призна, че подготвя песен с руската рок сензация Руслан Вега. Той неотдавна беше в България, където двамата успяха да се срещнат и да обсъдят бъдещите си съвместни планове.

Крисия е единствената тийнзвезда, която успява да запази детското си излъчване и да не набляга на тежък грим и оскъдни дрехи. Макар според нея детството ѝ да е отминало, Криси разказва, че на моменти все още се чувства малка, пишат родни таблоиди.

Leave A Comment