21.06.2024

Свекърва ми сипва сол в тоалетната и мивката, щом научих защо почнах и аз

1 min read
done

Свекърва ми сипва сол в тоалетната и мивката, щом научих защо почнах и аз ВИДЕО - 0

„Преди време забелязах, че свекърва ми сипва по лъжица сол в тоалетната чиния, а понякога и в канала на мивката. Първоначално не обърнах голямо внимание, но когато няколко пъти вече я засякох да го прави реших да я попитам „Защо?“, така читателката на jenata.blitz.bg започва писмото си.

„Щом свекърва ми каза защо го прави започнах и аз. Повярвайте ми! Трикът е страхотен“, казва жената.

„Това е истински „бял спасител“. Отпушва всичко и така вече не мия като обезумяла тоалетната чиния и не давам луди пари за скъпи препарати за отпушване на каналите“, споделя читателката на jenata.blitz.bg.

Важно е да уточним, че солта е много важен и ценен продукт, който използваме всеки ден, тъй като е много лесно да си го набавим – все пак можем да я купим във всеки хранителен магазин.

Въпреки факта, че се нарича „бяла смърт“, солта е наистина незаменима в живота ни. С нейна помощ можете не само да приготвите вкусна вечеря, но и да я използвате за почистване на къщата.

Винаги може да смесите малко сол с вода или оцет и да почистите както прозорците, загорялата мазнина от печката, че и запрашените секции (но внимавайте да не увредите повърхността им, ако използвате оцет). Освен това солта може да е чудесен скраб за напукани ходила (да не говорим, че и премахва неприятната миризма от тях).

Преди време от jenata.blitz.bg ви посъветвахме да сложите няколко таблетки аспирин към прането си и ще постигнете нечувани резултати, но оказа се, че и малко сол в мръсните дрехи също ще ги почисти добре.

Уверете се във видеото колко много неща може да направите у дома, не само в кухнята, с помощта на солта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.