13.06.2024

Страхотни новини за Сашка Васева и съпруга й

1 min read

Страхотни новини за Сашка Васева и съпруга й

Една от пионерките в поп фолка и всенародна любимка, певицата Сашка Васева , мина буквално през Ада миналата година, когато се наложи да й направят животоспасяваща операция за отстраняване на голям тумор в мозъка. Образуванието притискаше очния нерв на изпълнителката й й причиняваше почти пълна слепота.

За щастие сега всичко е в миналото и Сашка успешно се възстановява, дори вече прави опити да се завърне на сцената.

Легендата на родния попфолк наскоро имаше още един хубав повод, който да отпразнува и малко да стопли душата, а именно – своята сатенена сватба с Христо Бакърджиев .

Бизнесменът е неотлъчно до жена си, особено през последните месеци, когато тя трябва активно да се възстановява от всичко преживяно в болницата – и физически, и психически.

На 4 юли двамата отбелязаха и своята 24-та годишнина от сватбата, като според суеверията именно сатенената сватба е символ на силната връзка между съпрузите.

Семейството не е вдигало голям купон по този повод, тъй като Сашка все още се чувства крехка и има нужда от почивка, но за сметка на това се почерпили в ресторант в близост до Мюнхен, където певицата се насладила на любимите си свински ребра на скара. Тя твърди, че немската кухня е изключително вкусна. След операциите тя няма проблеми с теглото си и може да хапва без притеснения за талията си, пише „Уикенд“.

Макар Сашка да не получила подарък за сватбата си, била достатъчно щастлива, от факта, че Христо й посветил живота си.

Когато сключили брак, тя не очаквала, че ще преминат през толкова много предизвикателства и трудности. Нуждаела се от време, за да осъзнае, че именно той е мъжът на живота й, тъй като в началото, както в повечето двойки, и при тях имало спорове.

Запознати с живота на двойката припомнят, че Наско Сираков и Илиана Раева кумуваха на Сашка и Христо Бакърджиев, а сватбата им бе една от най-пищните в страната.

Броят на гостите бе близо 300 души. С времето обаче, отношенията между двете семейства се влошили и те спрели да поддържат отношения едни с други, пише още изданието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.