21.06.2024

СССР се завръща като Руска империя! Путин прави Радев новия Бай Тошо

1 min read
done

Владимир Путин има грандиозни цели за Русия

Съветският съюз може да се възроди, но под формата на Руска империя. Именно това обяви в българския ефир първият президент на Беларус Станислав Шушкевич.

Той разкри, че има сигурна информация, че Владимир Путин иска да върне руското влияние в бившите съветски републики и работи усилено по въпроса. Това е и причината да подкрепя Лукашенко в Беларус.

„Путин неведнъж обяви, че има готовност да прати военни сили в помощ на Лукашенко, ако се наложи, за да запази влиянието си в нашата страна. Русия пропагандира, че целият демократичен свят е срещу Беларус в момента, но това е лъжа.“ – каза Шушкевич в предаването „Свободна зона“ с водещ Георги Коритаров.

Владимир Путин има големи планове за Румен Радев

Той твърди, че една от целите за връщане на руското влияние е България, пише Eurocom.bg. По думите му става ясно, че Русия участва пряко в протестите срещу кабинета „Борисов“, който е изцяло проевропейски и проамерикански насочен.

В плановете на Путин влиза и Румен Радев. Именно българският президент е гласен от Русия за новия Тодор Живков.

Ген. Радев едва ли би тръгнал да крещи „мафия“ и да развява юмруци срещу управляващите, ако зад него не стоеше голяма външна сила. Повечето информации сочат, че именно Русия е тази сила. Това бе обявено в материалите и на английски, и на испански журналисти досега.

Шушкевич е убеден, че Руска империя няма как да се получи без Беларус и Украйна. Именно това е причината според него Владимир Путин да оказва толкова силен натиск точно в тези две страни.

Руският лидер Владимир Путин взе отношение към България. Той се срещна с българи, живеещи в Бесарбийския регион, като част от предизборната си кампания.

Президентът на Русия отговори на техни въпроси и даде своето мнение за България и случващото се там през последните години. Путин определя България като богата държава, която обаче е плячкосвана от алчния си политически елит. Той дори твърди, че може да удвои и пенсии, и заплати в нашата страна, ако управлява българската държава

„Настоящите пенсии се плащат с 2,5 млрд. евро, които постъпват в пенсионния фонд всяка година. В същото време имате 4 златни концесии, от които губите 1 млрд. евро.“, казва Путин.

„600 000 руснаци имат имоти на българското Черноморие, но държавата се опитва да ги изгони, защото били руска заплаха. Това е смешно. Затова един Крим, който има месец и половина летен сезон, прави двойно повече пари от България с 3 месеца летен сезон.“, смята Путин.

Руският лидер е на мнение, че ако всички тези недостатъци се коригират, в бюджета на България могат да влязат поне 6-7 милиарда евро. Това обаче едва ли щяло да стане, защото политиците ни не искали да го направят.

Източник: Novini.store / https://balgariadnes.com/sssr-se-zavrastha-kato-ruska-imperiya-putin-pravi-radev-noviya-baj-tosho/?fbclid=IwAR0glEc3yXWMo1OhgxkQ14M_4iSFqhIxVsATDYtcwpt4hCJrXGx7hNCcTxY

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.