• Home
  • След като направила спонтанен аборт, отишла в болницата и лекарите били шокирани от чудото, което се е случило

След като направила спонтанен аборт, отишла в болницата и лекарите били шокирани от чудото, което се е случило

След като направила спонтанен аборт, отишла в болницата и лекарите били шокирани от чудото, което се е случило

Представяме ви Мишел и Рос. Те са младо семейство от Ирландия.

Горди родители на две деца и нямат търпение да направят своето семейство по-голямо. Мишел отново е бременна.

Нейната бременност продължила 6 седмици и 2 дни. Когато по време на работа усеща пронизваща болка, бива откарана в болница и лекарите съобщават, че е направила преждевременен аборт. Мишел и Рос са съсипани.

Лекарите дават две хапчета на Мишел, като обясняват, че трябва да изчисти своята матка, а също така и да не последват инфекции.

Мишел изпива хапчетата, остава още известно време в болницата и се прибира у дома. Лекарите й казват, че след известно време трябва да повтори теста за бременност, за да се види дали има нещо останало.

есет дни след изписването младата майка се връща в болницата, защото при направата на теста, той се оказва положителен. И чудото се случва!

Лекарите в болницата подлагат Мишел на ехограф. Въпреки спонтанния аборт, който е направила, Мишел очаква бебе. Оказва се, че е била бременна с близнаци и е загубила само едното бебе. Как другото бебче е успяло да оцелее, дори лекарите не могат да обяснят, но чудото е факт!

Една от теориите е, че заради спонтанния аборт и течностите, бебето успява да се скрие от ултразвука.

Не се споменава за друг подобен случай.

След много прегледи и една лека бременност, Мишел раодила сладко малко момиченце. Детето е напълно здраво и се превръща в гордостта на мама и тати.

Leave A Comment