23.07.2024

След 7 дни бронхопневмонията си отиде, а дробовете ми бяха кристално чисти! Рецепта от читателка:

1 min read

След 7 дни бронхопневмонията си отиде, а дробовете ми бяха кристално чисти! Рецепта от читателка:

„Бронхопневмонията изчезва за 7 дни – след това лекарство дробовете ви са кристално чисти, изпитано многократно“. След като публикувахме тази рецепта за първи път, многобройни читатели на „За Жената“ се обадиха, за да изразят своята благодарност за много положителни преживявания и резултати след използването на това естествено лекарство.

Голямо благодаря на жената, която сподели рецептата, защото наистина помогна на много хора. Ето оригиналната история и рецепта, както и някои от коментарите на читатели, които споделиха собствения си опит:

„Здравейте, това е старо, но изпитано лекарство за отхрачване на лепкава слуз при деца и възрастни, която се смята за основния виновник за ранен бронхит… Това е добро лекарство, което помага да не изтича гъстата лепкава слуз.

Тази рецепта ми беше дадена преди 12 години от жена, сега моя скъпа приятелка, която работи в аптека. Дожаля й за дъщеря ми, която тогава беше много малка и едва дишаше, кашляше трудно и никакъв сироп, който ни изписаха, не ни помогна.

Аптекарката ми каза: опитайте, това е от баба ми… и благодаря много на баба й, аз все още използвам това природно лекарство.

Необходими съставки за възрастни:

500 г ливаден мед (може и по-силен)
сок от 1 лимон
3 супени лъжици ленено семе
1 супена лъжица бял синап

мед в буркани
Необходими съставки за деца над 3 години:

500 г акациев или друг светъл мед
сок от 1 лимон
2 супени лъжици ленени семена
1 чаена лъжичка бял синап

Процедура:

Смелете лененото семе и синапа на прах. Изстискайте сока от един голям лимон (или два по-малки), след което го добавете в буркан с мед.

ленено семе

Разбъркайте добре, за да разредите малко меда. Към разредения мед добавете смлените подправки и разбъркайте добре, за да може медът да поеме съставките. Покрийте и охладете.

бял синап

Употреба: 3х1 чаена лъжичка на ден за деца и 3х1 супена лъжица за възрастни. Заради лимоновия сок сместа трябва да се съхранява в хладилник. Винаги приемам това природно лекарство веднага щом започне да ме дращи гърлото.

лек бронхопневмония

Коментар на Снежана Иванова: „От 28 години го имам това лекарство и до ден днешен го споделям на тези, които имат нужда, особено на тези, които страдат от бронхопневмония и бронхит.

След употреба на това лекарство белите дробове са кристално чисти, без следи от пневмония или бронхит.“

Тази рецепта ми беше дадена от фармацевт в билковата аптека, когато имахме проблеми с бронхопневмония, всичко мина за 7 дни с кристално чисти бели дробове, даже педиатрите бяха изненадани как може да е кристално чисто за заболяване, което е много трудно за лечение по това време. Поздрави на всички..“

Коментар на Радка Георгиева: „Една изпитана рецепта, работи чудесно“

Коментар на Невена Демирева: „Прилагам го от 20 години, излекувах бронхиална астма с това лекарство.“

Коментарът на Лилия Янкова: „Лекарството е страхотно, само че аз използвам жълт синап и определено ми помага за здравето“

Коментар на Христина Маневска: „Майка ми прави същото лекарство и наистина е ефективно, яла съм го, дори инжекциите не ми помогнаха, само това лекарство“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.