21.06.2024

Слави Трифонов изригна: Тези парламентарни търбуси искат да ме прецакат с евтини номера!

1 min read
done

Слави Трифонов изригна: Тези парламентарни търбуси искат да ме прецакат с евтини номера!

Слави Трифонов е решен да не се дава на системата и да промени политиката в България!

Явлението в българския шоубизнес Слави Трифонов е обявил война на почти всички в парламента и неслучайно не желае коалиции, а върви към нови избори. Той е отвратен от досегашните партии в парламента, които определя като партиите на статуквото.

Лидерът на “Има такъв народ” ясно подчерта неведнъж, че не желае да се обединява с ГЕРБ, БСП и ДПС, защото смята, че тези три партии са в основата на разрухата на държавата. Той обаче е твърдо против и другите партии, участвали в управлението на България през последните години, като ВМРО и НФСБ например.

slavi_600x350 (1)
Слави Трифонов не може да се примири с номерата срещу него и целия български народ

Мнението на Слави за въпросните партии и управляващи се затвърди най-вече след отказания му референдум преди 5 години. Това буквално вбеси тв водещия и го накара да влезе в политиката, за да промени системата отвътре.

От ГЕРБ обаче му заложиха капан с предложението за мажоритарен вот. Това е една от каузите на “Има такъв народ”. Партията на Слави обаче не се хвана на въдицата, като обяви, че сега не е времето за това.

Хората на г-н Трифонов успяха да се усетят навреме и да избегнат капана. Ако бяха приели, щяха да се превърнат във враг на всички останали партии, защото никой не иска мажоритарен вот. Освен това по този начин биха се забавили новите избори, което удължава живота на ГЕРБ.

“Когато излязат тези парламентарни търбуси и кажат “ние искаме да ви прецакаме с евтини номера”, го казват не на мен, а на хората, гласували за нас” – изригна Слави Трифонов публично.

Шоуменът отказва да работи в сегашната парламентарна система и настоява да я смени.

“Депутатът трябва да бъде достоен човек. За това се боря.” – разкрива още Слави.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.