• Home
  • Синът на Годжи му доведе снаха за чудо и приказ – вижте красавицата (Снимки)

Синът на Годжи му доведе снаха за чудо и приказ – вижте красавицата (Снимки)

Музикантът и хубавата Елена са заедно от 2 години и са готови да създадат семейство.

Припомняме, че самият Годжи стана баща през 2017-а от втората си жена Надежда Дончева. Ако кандидат-снаха му роди в близката година, внучка му и дъщеря му ще имат едва 3 години разлика и ще израснат заедно.

синът на Годжи

Басистът отдавна вече напирал да става дядо, но синовете му доскоро не искали и да чуят за деца. 28-годишният Цветомил, който е на годините на втората жена на Годжи, бил доста особен и трудно се привързвал – според запознати досега не е имал сериозна връзка. По-малкият Волен пък е едва на 23 г., но бил влюбчив като баща си и вече нямал търпение да създаде семейство.

Волен на Годжи

И двамата са музиканти, свирят по заведения и изнасят концерти. Волен повече прилича на баща си не само на външен вид, но и по талант. Освен че свири на китара и пее, малкият син на Годжи също като него пише текстове към песни. Той е един от най-близките приятели на поп певицата Прея.

Волен и Цветомил са плод на любовта между Годжи и първата му жена Даниела. Двамата се разделят преди близо 20 години, но си остават приятели. През годините басистът на „Ку-ку бенд“ е имал още няколко сериозни връзки, но единствено от Надежда Дончева пожела да има дете. Днес 2-годишната Цвета и майка й са най-голямата радост на Годжи. Поне засега…

Leave A Comment