22.07.2024

Симона Загорова показа снимка на бебето!

1 min read
done

Глория и Симона Загорова на удивително пътешествие / ВИЖ - Signal.bg

Дъщерята на Глория успя да изненада всички в навечерието на Коледа с новината, че скоро ще става майка. Тя успя да запази в пълна тайна това щастливо събитие почти до финала.

Ето какво сподели тя на нова година

„Благодаря на Бог за това, че гледам смело напред и с надежда за всичко хубаво, което ни предстои! Вярвам, че тази година ще ни донесе много радост и усмивки! Бъдете здрави! Бъдете щастливи! Мечтайте! Вярвайте в чудесата! Грижете се за близките си! Напомняйте им колко са важни за вас! Постигнете целите си! Нека новата година бъде по-добра за всички ни! Обичайте се“, написа дъщерята на Глория в социалните мрежи и пусна първата снимка на бебето си, което ще се пяови ан бял свят до броени дни.

Феновете на двете певици са много изненадани от тази новина, тъй като Симона е едва на 24 години и знаем нейната майка колко много държи на добрия имидж.

Оказа се, че Глория е не по-малко щастлива от факта, че в къщата й ще се чуе бебешки плач. Била малко разочарована от факта, че полът на бебето е мъжки, но се зарекла да му подари цялата си любов. Категорично отказва да я нарича „баба“, ще го научи да се обръща към нея по име

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.