13.06.2024

Шеф Манчев се престраши – публикува първа официална снимка с новата си жена (Снимки)

1 min read
done

https://sosnovini.eu/wp-content/uploads/2021/03/e8c4a664fa4cf4c8ae026ba2b433cf60_L.jpg

Любовният живот на шеф Иван Манчев е почти толкова забележителен, колкото са и кулинарните му умения. Топ-готвачът за нула време завъртя няколко красавици в живота си – първо се раздели със съпругата си след дългогодишен брак, след това му се роди син от новата му изгора, с която обаче се разделиха едва няколко месеца след раждането на бебето.

От няколко месеца пък не спира да се шушука за нова страстна афера между него и известна бизнес-дама с визия на топ-модел.

Едно нещо е факт – към днешна дата Иван Манчев е по-влюбен отвсякога , а новата му любов най-накрая застана официално до него.

След като месеци наред я държа в тайна, Манчев вече няма причина да крие любовта си. Новата му жена Ива Бека е рекламен специалист и е майка на гаджето на големия му син, така че историята им е почти като за латино сериал.

шеф Манчев и Ива Бека

Първата им общо снимка, която вече обикаля публичното пространство, бе качена от готвача в инстаграм профила му, а една от тези, които първи са я харесали, е дъщеря му.

Ива Бека

Снимки: Georgi Krivoshiev Photography

Припомняме, че преди да пламне любовта му към Ива Бека, Иван Манчев напусна жена си, защото се влюби в мениджърката Цветомила. Три месеца, след като тя му роди бебе обаче, топ готвачът се раздели с нея и започна романа с Ива Бека.

Свалката между двамата се случва покрай децата им. Синът на шеф Манчев е гадже с дъщерята на Ива. Двете деца решили да заведат родителите си на съвместна среща в ресторанта на Манчев, където между него и бизнесдамата светкавично се появили първите любовни искри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.