23.07.2024

Румен Радев към Бойко и Пеевски: Край на мръсните ви шашми, краденето спира сега!

1 min read
done

Румен Радев към Бойко и Пеевски: Край на мръсните ви шашми

Президентът Румен Радев е уверен, че догодина България ще поеме в друга посока!

Уверен в бъдещето на България и силно вярващ в българския народ, на когото му дойде до гуша, президентът Румен Радев предрече близкия и сигурен край на Борисов и свитата му.

Президентът Румен Радев даде надежда за България, видя 365 Новини

Месеците протести през лятото не са били напразно, убеден е държавният глава. И именно те слагат началото на края на Бойко Борисов – не само като премиер, но и като свободен човек.

Огромна е вероятността настоящият министър-председател да заплати за престъпленията си по най-тежкия възможен начин – със затвор.

Преди това обаче на него и на всички останали, които дружно ограбваха държавата години наред, трябва да им се отнеме всичко, придобито по незаконен начин, вярва президентът.

„Не аз съм този, който е бил в тесни отношения с така наречения Шиши. Не аз съм му давал обществени поръчки за милиарди, не аз съм раздавал банки. Не аз съм си пил уискито с Васил Божков и Ахмед Доган.

Това е един престъпен омагьосан кръг, който ще трябва да си понесе последствията. Чудовищните ви злоупотреби бяха дотук и вие самите знаете, че това е краят“, казва Румен Радев.

Държавният глава е категоричен, че възможно най-бързо и спешно трябва да се изгони мафията, завзела прокуратурата, пише offnews.bg.

И е убеден, че само след броени месеци не друг, а българският народ ще се заеме с „чистката“ по върховете по време на изборите. При това ще го направи така, както трябва – до дъно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.