23.07.2024

Руенското село Череша плаче за 42-годишната Рабие, издъхна в жестоки мъки

1 min read
done

42-годишната Рабие Муса от руенското село Череша е издъхнала, след като 10 дни беше между живота и смъртта, пише “Флагман”.

Жената получи тежки изгаряния по цялото тяло при пожар в дома й на 3 февруари. Тя бе приета в УМБАЛ-Бургас, а оттам транспортирана в Клиниката по изгаряния във Варна, където лекарите правеха всичко възможно, за да я спасят. Усилията им обаче не са помогнали, Рабие е издъхнала вчера в късния следобед, науччи Флагман.бг от нейни близки.

„Беше прекрасен човек, винаги отзивчива, помагаше на всеки, на мравката път правеше. Много ни е тежко, ще ни липсва“, ридаят роднините й. Тялото на Рабие ще бъде транспортирано днес в родното й село от Варна.

Рабие живеела на втория етаж в бащината къща. Именно оттам е тръгнал опустошителният пожар, който отне живота й. Тя включила бързовар, за да стопли вода.
От уреда, вероятно заради късо съединение, тръгнали пламъците, които за секунда обхванали цялата стая, в която е била жертвата.

Бащата на Рабие успял да я извади от огъня, но изгарянията били много тежки.

Рабие бе разведена от много години, върна се при майка си и баща, когато се раздели с мъжа си. Отгледа прекрасен син, възпита достоен мъж.

Щастието при Рабие дойде преди няколко години, когато ожени единственото си дете. Сега синът й е щастливо женен. С жена му живеят в съседна къща от тази на Рабие и делят общ двор. За него ще е най-тежко, имаше много силна връзка с майка си. Бог да му е в помощ”, разказа съсед на семейството пред Флагман.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.