23.07.2024

Роди му две деца, гледа големия му син и пак изглежда зашеметяващо! Хубавата Яна на Петко избухна с плажни снимки

1 min read

Роди му две деца, гледа големия му син и пак изглежда зашеметяващо! Хубавата Яна на Петко избухна с плажни снимки

Малко са двойките у нас, които да изглеждат все така влюбени, както в началото на връзката им. При Петко Димитров и съпругата му, Яна , това е факт и те не спират да го показват в семейните си снимки.

 

Половинката на бизнесмена навърши 33 години преди месец, но е толкова секси, че много по-млади от нея госпожици непрекъснато й завиждат.

Яна Димитрова се разхвърля на плажа, където извади на показ страхотната си фигура по бански.

По времена семейната почивка на море чаровната съпруга на бизнесмена и ресторантьор публикува снимки и показа завидните си форми, с които привлече погледите на курортистите.

И въпреки, че не е „момиченце“ и е родена през 1990 г в планинското градче Троян Янчето (както Петко я нарича галено) впечатлява със своята външност.

Яна Димитрова бански

От кадрите, които пуска в Инстаграм става ясно, че дори да е родила, не едно, а две деца, а полага грижи и за сина на Петко от предишната му връзка с Мария Игнатова тя е истинска дама и винаги може да изглежда добре.

Яна на Петко фигура

Явно, че никак не й е лесно вкъщи в тая мъжка компания, но намира време да се погрижи не само за мъжа си и за момчетата, но и за себе си. А това си личи по ослепителния й и стилен външен вид.

Яна Димитрова

Яна Димитрова фигура

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.