30.05.2024

Рачков втрещи България с хонорара на Фънки

1 min read

Рачков втрещи България с хонорара на Фънки

Никога не е ясно кога Рачков говори истината и кога се шегува, особено като стане въпрос за хонорари и заплати.
Тази му шега обаче определено няма да се понрави на Фънки, защото от известно време се говори, че Халваджиян няма да го включи в следващото издание заради цинизмите и грубите му изцепки.
Досега не бяха известни хонорарите на журито в “Като две капки вода“. Дали на шега или пък нарочно обаче, Димитър Рачков издаде ревниво пазената тайна.

Оказа се, че най-колоритният арбитър в предаването, Димитър Ковачев – Фънки прибира колосална сума за всяка поява в шоуто.

Комикът уж се „изпусна“ в ефир каква е сумата, за която се е спазарил Фънки за да журира в шоуто, предаде Флагман.

Преди време подобно разкритие направи и Краси Радков, който си призна каква е заплатата му при Слави Трифонов като комик.

Така Рачков разкри, че Фънки взима 6 бона на лайф. „Даже това е сумата, която взима до първата реклама“, уточни Рачков на Геро.

Остава само да гадаем дали това е истина или поредната шега на водещия.

Продуцентът Магърдич Халваджиян съобщи доста неприятна новина за зрителите на „Като две капки вода“. Думите му дойдоха като гръм от ясно небе и помрачиха настроението на запалените фенове на имитаторското шоу.

Арменецът оповести новината и веднага заваляха въпроси и умолявания това да не се случи. Но той е категоричен: иде краят на „Капките“.

Макар шоуто все още да е лидер на телевизионния екран, рейтингът спада с всяка следващата година, а на него му е трудно с избора на звезди. Той твърди, че едно от условията на лицензоиздателя е участниците да бъдат популярни на широката общност. А вече им става все по-трудно да съберат участниците, защото повечето са се извъртели, а останалите не са готови да се впуснат в такова приключение.

Халваджиян дава за пример актьора Владимир Зомбори, който е любимец на зрителите от последния сезон, че отдавна са искали да го поканят, но не е бил достатъчно известен и не са позволявали. Изчакали са да набере популярност покрай сериала „Вина“ и чак тогава да се включи в „Капките“.

„Може в един момент просто да спрем“, казва Халваджиян, който и тази година се е видял в приключение с попълването на участниците. Но относно водещите няма никакви забележки и специално Рачков го е оставил да експериментира, без да му се бърка. И винаги накрая на всеки лайф го поздравява, защото е ненадминат.

Тази новина разочарова зрителите, които вече 12 години се забавляват с „Като две капки вода“. Все пак продуцентът пояснява, че има намерение за още един сезон и се заговори, че Галена ще бъде сред звездите, които ще имитират други звезди. Остава му да убеди още седем участници и сезонът е готов, пише „Блиц“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.