• Home
  • Пламен Бобоков: Борисов лъже за всичко в интервюто за ФАЦ. Парите в шкафчето са негови

Пламен Бобоков: Борисов лъже за всичко в интервюто за ФАЦ. Парите в шкафчето са негови

Бизнесменът Пламен Бобоков коментира, че е имал комуникация с президента Румен Радев, но не от телефона, който му е взет от прокуратурата. Излиза, че най-вероятно са подслушвали президента, така си мисля аз, друго обяснение виждате ли? Това стана известно в ефира на БТВ.

„Познавам се от 2-3 години с президента от посещението в Арменията. Виждали сме се няколко пъти във формална обстановка. Подкрепял ме е морално, насърчавал ме е. Прокуратурата е снела тези съобщения от апарата на президента, не от моя апарат. Те млъкнаха след това, два-три дни имаше мълчание, няма други апарати, затова съм сигурен. В самите доказателства те копират по особен начин. Когато копираш от твоя телефон излиза име, когато копират от друг телефон излиза сериен номер, т.е. номера на телефона. Честитили сме си празници с Десислава Радева“, допълни Бобоков.

„Отдавна не си говоря с премиера Бойко Борисов, от началото на годината, защото това беше запис от предишни съобщения. Не виждам смисъл да си общувам с този човек. Той е голям лъжец, манипулатор. Пример е интервюто, което беше разпространено снощи пред ФАЦ. Всичко е лъжа, той отрича, че тези неща, които са намерени в неговото чекмедже са негови. Начинът, по който се защитава, го издава. Проблемът е, че ние живеем в страната на лъжци, а в страната на лъжците истината е болест“, каза още той.

„Има един триумвират, който управлява тази държава – Борисов, Делян Пеевски и Иван Гешев. Въпросният Гешев, който управлява прокуратурата е изнесъл неистина в това писмо, което е подписано от зам.-главния прокурор Даниела Машева. Абсолютни неистини, за мен и за брат ми, затова смея да кажа, че дори политиците да са лъжци, дори и патологични като Борисов, то това някакси се приема нормално от хората, но когато главният прокурор е излъгал, затова, което е свел като данни. Там пише, че нашият бизнес е изграден по престъпен начин, че се занимаваме с престъпен бизнес, че хората го знаели от години, че сме били недостижими за правосъдната система. Абсолютно никакви доказателства няма прокуратурата“, коментира Пламен Бобоков.

Leave A Comment