23.07.2024

Петгодишно момиченце чакаше в съдебна зала за осиновяване: Когато видя кой влиза през вратата, онемя

1 min read

Петгодишно момиченце чакаше в съдебна зала за осиновяване: Когато видя кой влиза през вратата, онемя

Още като бебе Даниел Рос е била обгрижвана от приемно семейство .

Когато навърши пет, дойде моментът, в който можеше да бъде осиновена и да получи ново, постоянно семейство. Това е много важно за всяко дете сираче, тъй като докато е в приемни семейства, то често сменят местата си по различни причини.

 

Така че този ден беше много важен и специален за това малко момиченце и новото му семейство, но скоро стана още по-вълшебен, благодарение на социален работник, който познаваше малката Даниел Рос.

 

На новото й семейство бяха казали, че Даниел обожава принцесите. В момента, в който момичето седеше в съдебната зала, където трябваше да оформят законно акта на осиновяването, на вратата се появи някой.

Беше Снежанка от анимационния филм на Дисни! Момиченцето остана без думи! Съдията каза, че „това не е обикновено осиновяване, а осиновяване на принцеса в семейството!“

 

След Снежанка влязоха много други принцеси, както и принцът, все персонажи от приказките. Съдебната зала изведнъж стана цветна и изпълнена с красиви герои на Дисни. Даниел сияеше от радост!

 

Нещо повече, съдията й позволи сама да приключи делото с един удар на чукчето. Тази кукла никога няма да забрави първия си ден от новия си живот, в новото си семейство!

Страхотно, нали? Споделете тази прекрасна история с приятелите си във Facebook, освежете деня им!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.