• Home
  • Павел Глоба: Портфейлите на три зодии ще се пръскат от пари до броени дни!

Павел Глоба: Портфейлите на три зодии ще се пръскат от пари до броени дни!

Павел Глоба: Портфейлите на три зодии ще се пръскат от пари до броени дни!

Макар всички да сме се настроили на пролетна вълна и да чакаме първия ден на март, не бързайте да отписвате февруари! Звездите са ни приготвили голяма изненада, при това от най-приятните, а тези, на които предстои да бъдат целунати от Съдбата, дори и не подозират за това. 

Оставащите дни до края на февруари ще бъдат сбъднат сън за три зодии , твърди руският астролог Павел Глоба – ще се радват на невиждан късмет и ще успеят да се сдобият със значителна сума пари . 

Ето ги и късметлиите: 

Рак

Родените под този зодиакален знак ще могат да подобрят финансовото си състояние. Не е изключено да им бъде предложена нова работа, която не трябва да отказват.

Ще трябва да положат усилия, но ако целенасочено се движат напред, именно на това място ще имат шанса да се издигнат и да получат подходящото парично възнаграждение.

За онези, които не желаят да променят сферата си на дейност, звездите обещават успех в кариерата и увеличаване на месечните доходи, казва астрологът.

Лъв

Глоба обещава на Лъвовете помощ от стари познати, които ще подкрепят плановете им за подобряване на финансовото състояние.

Възможно е представителите на този знак неочаквано да получат голяма сума пари, която си струва да инвестират в бъдещето.

Астрологът препоръчва на Лъвовете да действат внимателно, да анализират ситуацията. Само така всички инвестиции ще доведат до значителни доходи, които ще позволят на представителите на този зодиакален знак да се чувстват финансово уверени и да водят комфортен начин на живот.

Водолей

В края на месеца представителите на знака ще могат да получат сумата, от която се нуждаят, при това от неочакван източник.

Най-важният урок, който ще научи всяка зодия през февруари

Напоследък Водолеите се налага само да икономисват, но астрологът твърди, че много скоро ще могат да си позволят голяма част от онова, за което отдавна са мечтали.

Ако представител на този знак планира да започне нов бизнес в близко бъдеще, звездите ще бъдат на негова страна. Според Глоба много от идеите на Водолея ще бъдат успешни.  

Leave A Comment