Пълен обрат с шеф Виктор Ангелов

Facebook

[ad_1]

Стартираха кастингите за готвачи за новия сезон на култовото кулинарно шоу „Hell’s Kitchen“. Всички, които се занимават с готвене, с кулинарно изкуство и искат да почерпят опит от шеф Ангелов са добре дошли. Както стана ясно конкурентното шоу „Мастър шеф“ няма изгледи да започне, поне не в близко бъдеще. В него свещената тройка шефове се разпадна, след като шеф Роу поиска собствено предаване, а Андре Токев е с неясна съдба след случката с него.

„Блогър, влогър, хейтър, любител, веган, хищник… все ми е едно какъв си. Ако имаш страст и сърце, и искаш да покажеш какво можеш, искаш да вземеш всичко, което аз мога да ти дам, запиши се на кастинг за „Hell’s Kitchen“ Сезон 4“, така шеф Виктор Ангелов призова желаещите да се запишат за кастинг за новия, различен и още по-интересен сезон на най-гледаното кулинарно предаване.

Топ кулинарят търси разнообразни типажи, не поставя ограничения на способностите и таланта на участниците. Той покани всички, които горят в професията, работят с любов и страст и не се притесняват от предизвикателства.

Омръзна ми да крещя, викам, хвърлям чинии, да чупя студиото. Това повече няма да се случва. Ще видите един хрисим и добър шеф Виктор Ангелов“, обеща топ готвача на участници и публика.

„Който иска може да покаже уменията си, без значение дали си изкарва парите с продаване на храна или готви за приятели в къщи. Искам сърцати хора, които да застанат рамо до рамо с мен и да очароваме всички зрители. Да покажем, че в кулинарията има романтика, има страст и бъдеще!“

[ad_2]

Source link

Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *