• Home
  • Орлин Павлов показа малката си дъщеричка – вижте красивата майка и крехката принцеса. На кого прилича повече?

Орлин Павлов показа малката си дъщеричка – вижте красивата майка и крехката принцеса. На кого прилича повече?

Ето я голямата любов на ОРЛИН ПАВЛОВ! - България Днес

Много звездни бебета направиха своя дебют пред публика тези дни. Родните знаменитости се надпреварват да показват дечицата си.

Някои, като Алекс Петканова, са доста щедри във фотосите, а други са по-обрани и умерени.

Дойде редът и на Орлин Павлов , който за първи път стана татко на 22 януари. Красивият певец най-сетне показа дъщеричката си в цялата й прелест. Преди време Орлин сподели кадър малката Елизабет  в социалната мрежа. Но феновете му не можаха да се насладят на малката госпожица защото тя бе в бебешка количка и не се виждаше.

Чаровният певец ощастливи всичките си фенове, защото сега могат да видят бебето в цял ръст. За първи път Елизабет се появява заедно с майка си на снимка и прави своя дебют в социалната мрежа.

бебето на Орлин Павлов

Феновете на музиканта и неговата нежна половинка побързаха да коментират, че Елизабет е одрала кожата на известния си татко. Тя е наследила от него нослето и устата му. Но буйната коса е взела от майка си, категорични са последователите на Орлин.

Половинката на Орлин, Диана, която от години живее в Дубай, заряза емирството заради любовта си. До последно двамата криеха връзката си. Но след появата на бебето истината лъсна и сега тримата са по-щастливи от всякога, а Орлин сменя памперси с голямо удоволствие, предават от hotnews.bg. Явно малката ще порасне голяма красавица с такива родители, смятат почитателите. Диана Велкова, която е мулатка, явно е предала буйната си грива на момиченцето си и малката няма да й отстъпи по хубост. Но все пак е дъщеричките повече приличат на татковците си, категорични са феновете.

Орлин Павлов и жена му Диана работят за бебе №2

Източник: https://www.zajenata.bg/

Leave A Comment