• Home
  • Омъжиха на сила младо момиче за дядо, но ужасите тепърва започваха

Омъжиха на сила младо момиче за дядо, но ужасите тепърва започваха

Старите традиции по отношение на създаването на уговорени бракове не са толкова далечни, колкото може да изглежда от гледна точка на съвременния технологичен прогрес. В Китай и досега роднините избират подходящ съпруг на момичето и често може да стане така, че той да е много по-голям от него, но пък добре обезпечен.

Точно това се случило с младо, 25-годишно момиче на име Сяо Цуи. Историята й бе разказана наскоро в китайските медии и е като приказка. Тя била принудена да се омъжи за 60-годишен мъж само заради богатството му, но за щастие историята завършила по малко по-друг начин. Сяо Цуи принадлежала към доста бедно семейство от малко китайско село. Бедността на родителите не позволила да се осигури доброто образование на момичето. Нещо повече, по-малкият брат на Сяо не могъл да си намери булка, тъй като никой не посмял да даде някоя от дъщерите си на него. Така близките решили да дадат дъщеря си без зестра да доста богат младоженец с единствен проблем – вече бил на 60 години. След като научила за плановете на родителите си, Сяо се отчаяла, но не могла да направи нищо, защото разбрала безнадеждността на положението си. Тя можела само да лее сълзи, но скоро ситуацията започнала да се променя. В процеса на подготовка за сватбата и срещата с бъдещия си съпруг тревожността й намаляла.

Нещо повече, момичето дори започна да го харесва, което също я изненадало. От своя страна младоженецът проявявал загриженост и уважение към Сяо, сякаш опитвал да установи чувствена връзка с нея. В деня на сватбата церемонията приключила според очакванията и младоженците се оттеглили сами в спалнята. Когато съпругът на Сяо излязъл от банята, тя не могла да повярва – пред нея стоял млад мъж. Оказало се, че той решил да се маскира като възрастен мъж, за да разбере искреността на чувствата на момичето. Като богат мъж преди това той се сблъсквал със златотърсачки и искал да се увери, че този път връзката му ще бъде истинска. Превод БЛИЦ

Leave A Comment