• Home
  • Новият мъж в живота на Лили Иванова разби всички с визията си

Новият мъж в живота на Лили Иванова разби всички с визията си

https://sosnovini.eu/wp-content/uploads/2020/12/D09BD0B8D0BBD0B8-D098D0B2D0B0D0BDD0BED0B2D0B0.png

Нов мъж от няколко месеца насам има около себе си примата Лили Иванова. Певицата, която от години не допуска кого да е в обкръжението си, е омаяна от чара на мускулестия и татуиран мачо Николай Недеков, когото е удостоила с честта да бъде нейн личен мениджър.

Вечната Амбър гласувала пълно доверие на младока, който се занимавал с импресарската дейност, имал правомощията да дава изявление от нейно име и движел всичките ѝ бизнес дела. Недеков разполагал с вътрешна информация за енигматичния живот на Лили и бил сред малцината, които имали достъп до финансите на мегазвездата. Тя го избрала след препоръките на свои колеги, които също имали бизнес отношения с него. Това, че бил млад и добре сложен, бил допълнителен плюс за примата, която обича да е обградена от такъв тип мъже. Значително по-млади от нея са и всичките ѝ музиканти, с които тя излиза на сцената, а дами сред екипа ѝ почти не се намират. Единствената такава бе дългогодишната ѝ асистентка и импресарио Петя Иванова, която естрадната икона позорно уволни в края на миналата година, а мястото ѝ моментално бе заето от Николай.

Петя беше освободена от естрадната икона непосредствено след поредицата ѝ концерти в зала 1 на НДК през ноември 2019 г. Певицата просто уведомила дясната си ръка, че занапред няма да ѝ е необходима. Тя не посочила причина за уволнението на импресарката. Пред общи познати обаче е намекнала, че има съмнения в коректността ѝ. „Хайде стига ѝ вече…“, казала звездата. Двете бяха неразделен тандем от близо 10 години и раздялата беше доста изненадваща за всички от естрадната гилдия. През асистентката минаваше почти всичко, свързано с организацията на концертите и турнетата на Лили, включително и голяма част от паричните потоци. Петя Иванова е мениджър и на друго голямо музикално име – цигуларя Васко Василев. Именно той навремето я запознава с Лили и я препоръчва.

В арт средите бяха потресени от решението на естрадната икона. „Петя винаги е била много точна и коректна с нея, именно тя изнесе най-тежката работа по организацията на големите концерти. Тя преговаряше със спонсорите и докара купища пари за спектаклите. Не прави чест на Лили, че се отнесе така с нея“, възмутено коментираха тогава хора от шоубизнеса.

Според тях мениджърката е станала жертва на интрига, а е известно, че изпълнителката на „Детелини“ и „Ветрове“ е особено мнителна и със същия мотив разтури не едно или две приятелства в годините. Като деликатен човек, Петя Иванова все още не е коментирала причините за раздялата си с певицата, но се вижда, че заместникът ѝ бързо е успял да влезе под кожата на шефката си и Лили не страда по поредния верен човек, който натири от живота си.

Leave A Comment