Нещо ужасно се случи с Катя и Здравко от “Ритон”

Facebook

[ad_1]

Чаровните Катя и Здравко от дует “Ритон” се разминаха на косъм от сериозен инцидент. Двамата преживяха огромен стрес.

„Запалихме се у нас по време на снимките на клипа на новата ни песен „Брой до три”. Слава богу, Здравко спаси всички ни, над 25 човека, с бързата си реакция,като извади маркуча и всичко се угаси“. Това сподели Катето от „Ритон“, която се изплашила много от случващия се инцидент.

„Видеото ни пресъздава градинско парти и в него участват артисти, които „въртят огньове. Поради факта, че снимахме в най-голямата горещина от сутринта до през нощта, всички бяхме много изморени. И докато талантливите хора показват огньове, една искра се пръсна и подпали тревните храсти – имаме цветя, лехи от бръшлян, и всичко пламна. Много се изплашихме всички. Почнахме да гасим трескаво, но слава богу, Здравко, който полива всеки ден цветята и се грижи за тях, бързо реагира, извади маркуча и потуши всичко. Щеше да се случи огромен пожар за секунди. Много се изплаших, изживяхме огромен стрес“, сподели още Катето и допълни, че след пандемията това е първият им проект, който правят с дуетната й половинка.

„Текстът отново е на Драго Драганов, който е наш текстописец вече, авторът на музиката и аранжимента е Алекс Нужев, а момичетата и момчетата от група „Ангелите на ритон“ направиха голямо шоу“, сподели Катето.

„Няма как да говорим за умора през тези години. Питат ни откъде този хъс. Ами това е, което най-много обичаме и можем да правим – песни”, сподели още Секси Катя, както наричат ритонката. В момента дуетът работи по новия си албум, който ще е на пазара съвсем скоро, пише „България Днес“.

[ad_2]

Source link

Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *