• Home
  • Недялко Недялков довърши Слави: Много си прост, Тошко Африкански те самоубива

Недялко Недялков довърши Слави: Много си прост, Тошко Африкански те самоубива

Слави, много си зле. Вероятно защото си много прост.
С всеки следващ статус във фейсбука ти Тошко Африкански те самоубива.
Ти да си ги пишеше, нямаше да е чак толкова зле…
Но как да си ги пишеш, като не можеш да пишеш, защото си прост?
Имаш някакъв комплекс от мен, но съм безсилен да ти помогна, написа издателят на „Пик“ Недялко Недялков.

Сега Тошко написал от твое име на стената ти: “Колкото съм гей с приятелка и любима Недялко Недялков, толкова и партията ми се разпада”.
Не знам дали партията ти се разпада, но абсолютно си гей. Това си признал официално в показанията си пред СДВР през пролетта на 2016 г. в рамките на една прокурорска преписка. Изрече го и в ефира на БТВ.
Пак през същата пролет ми изпрати писмо в редакцията на фирмената бланка на “Седем осми”.

Скъпа моя любов, Недялко, изпращам ти Интимохелп, за да не ти мирише вагината, защото така или иначе ще я използвам и искам всичко да е наред. Слави Трифонов”.
Следва саморъчен подпис.
Как мислиш, дали друг кандидат-премиер и кандидат-депутат на държава от Европейския Съюз е пращал подобна гадост на журналист?
Какво би се случило с него след подобна постъпка?

А дали някога лидер на партия, като твоя Тошко Йорданов – Африкански, е псувал в ефир журналистка, както той напсува Веселина Томова от „Афера“?
Веселина Томова не ми е сред любимките, но все пак дали е нормално човек с претенции и политически амбиции да псува публично дама?
Сега псувате, заплашвате с изнасилване…а какво ще се случи, ако дойдете на власт?
Така че, Слави, ти си гей. При това – очевидно манаф. Искаш да чукаш мъже.
Това го казвам за информация на електората ти.

Не мога да ти помогна, наистина. За разлика от теб имам жена, семейство и деца. Ти нямаш и никога няма да имаш, защото си гей. Освен ако по време на мандата си не си гласуваш Истанбулската конвенция и еднополовите бракове.
В най-новия ти статус във фейсбук има и други любопитни моменти, отвъд закачката със скромната ми персона.
“Разбрах, пишеш иронично ти (по-скоро твоето алтер его Тошко), че дипломата ми е фалшива и съм сатанист…”

Ами кой друг би татуирал на гърба си Четвъртия конник на Апокалипсиса и надпис “Аз идвам и водя Ада със себе си”, освен един сатанист?
А дипломата… Ех, дипломата… Трябва ли ти да зачекваш тази тема? Всички помним как тогавашният ректор на Консерваторията проф. Георги Костов показно ти я връчи по телевизията години след като бе завършил семестриално. В разрез с всички академични правилници.
Ти прецени фалшива ли е, не е ли. И дали е морално по този начин човек да става висшист.
Това, разбира се, са дребни работи. Несъществени на фона на твоята мисия да спасиш изстрадалото ни отечество и наложиш нов морал.

Аз лично, вероятно от проклетия и в рамките на скромните си възможности, ще се опитам да ти попреча. Защото съм убеден, че освен зле, си и зло. Че наистина водиш Ада.
С гордост и без никакво позьорство ще се превърна в твоя персонална мишена, докопаш ли се до управлението.
Нямам илюзии за себе си – грешен съм, вършил съм простотии, но поне не градя политическа кариера и не ламтя за държавна субсидия и привилегии. Защо да съм поредният, подмамил обикновените и лековерни хорица?
Недялко НЕДЯЛКОВ

Leave A Comment