30.05.2024

Напуснах съпруга си заради това, което той искаше да направя през първата ни брачна нощ! Права ли съм?

1 min read

Напуснах съпруга си заради това, което той искаше да направя през първата ни брачна нощ! Права ли съм?

Понякога е необходимо само едно шокиращо откритие или неудобна ситуация , за да ни накара да преосмислим важна стъпка в живота, която сме направили. Лана има проблем и е бясна, след като съпругът й иска да направи нещо през първата им брачната им нощ. Но дали Лана е права? Чуйте нейния разказ и преценете сами:

„След като сватбата приключи и всички гости се разотидоха, съпругът ми и аз се отправихме към нашата хотелска стая за първата брачна нощ. Когато влязохме в стаята, той каза, че е забравил нещо в коридора и отиде да го вземе.

Минаха 30 минути и той не се върна. Притесних се и започнах да го търся. Най-накрая го намерих във фоайето да разговаря с най-добрия му приятел от детството Дилън. Двамата са приятели от 25 години, но не са се виждали през последното десетилетие, тъй като Дилън живее и работи в Австралия.

Съпругът ми се извини, обяснявайки, че е искал да ми се обади, но е оставил телефона в стаята ни. Той обясни, че все още не е имал възможност да поговори както трябва с най-добрия си приятел.

Той каза: „Дилън трябва да се върне на работа утре сутринта и не знам кога ще го видя отново.“ За мой шок той добави: „Имаш ли нещо против да изляза с него тази вечер?“ И без това и двамата сме много изморени от купона. Разбира се, можеш да дойдеш с нас, ако искаш.“

Чувствайки се наранена, че означавам толкова малко за него и че той дава приоритет на приятеля си пред нашата специална вечер, го оставих сам в хотела и не се върнах в стаята. Сега сериозно обмислям да сложа край на брака ни.

Той казва, че не разбира гнева ми и казва, че така или иначе прекарваме всичките си нощи заедно от 2 години, но не знае кога ще може отново да види най-добрия си приятел. Не знам дали аз съм идиотът тук?“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.