23.07.2024

Намериха млад мъж мъртъв в пропаст, оставя две деца сирачета

1 min read
done

41-годишният Р.К. от Смолян е намерен загинал в пропаст край село Мугла. Джипът „Опел Фронтера“ е излетял от пътя и е пропадал в дълбоката близо 40 метра пропаст към дерето, съобщава „Марица“.

Мъжът тръгнал в неделя към селото на гости и се обадил на свои приятели, че потегля, но не се появил. На сутринта видели джипа в пропастта.

„Сигнал за джип, паднал в реката на 10 км от Мугла, е подаден на тел. 112 тази сутрин. По случая е образувано досъдебно производство“, каза директорът на полицията ст. комисар Николай Димов.

„Установено е едно починало лице. В момента се извършва оглед на местопроизшествието, чакаме съдебния лекар и след това ще бъдат предприети действия за аутопсия на починалият и евакуирането на автомобила от пропастта. Ще се вземат кръвни проби за наркотични вещества и алкохол и ще се установява причината за смъртта.

Предстои назначаване и на автотехническа експертиза. Ще се разпитат и свидетели“, каза зам. – окръжен прокурор Недко Симов. Починалият е баща на две деца и работи в смолянски завод за производство на кабели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.