• Home
  • Майката на починалия Наско разплака зрителите! Историята им преди „България търси талант“ е покъртителна

Майката на починалия Наско разплака зрителите! Историята им преди „България търси талант“ е покъртителна

Семейството на Наско, който трогна всички с участието си в „България търси талант“, е преживяло наистина огромна трагедия. Това споделя съкрушената майка на слънчевото момче, починало от К-19, малко, след като участва в риалити формата.

Планувана и желана бременност. Когато Дафинка разбрала, че чака близнаци, била на седмото небе. Раждат се Благомир и Атанас. Големият й син Велислав също бил щастлив – ще си има не едно, а две братчета.

Когато двамата се раждат, са поставени в кувьоз. Лекарите казват на майката, че Наско е зле, с болно сърце и трябва да се направи операция.Стана ясна причината за смъртта на Наско от „България търси талант“.

„Много тежко я изживяхме и нея. Но аз и днес благодаря на тези доктори. Те го поеха, вкараха го в операционната, аз отидох до храм „Александър Невски“, постоях доста.

И в момента, в който се върнах в болницата, се отвориха вратите, изкараха Насето. Така че, смесица от чувства, тревоги бяха от началото на раждането му“, разказа тя.

„Не знам… Сигурно, Господ така е решил. Защото когато братчето му близнак падна с колелото и на място тогава остана… започнах да чета Библията. И там пише, че Господ дава изпитания на хората толкова, колкото могат да издържат.

И винаги съм се питала – „Господи, моята душа от какво е?! И колко още изпитания мога да издържа?! Но отговор ще получа някой друг ден… някога, когато бъдем заедно пак“, каза майка му Дафинка пред btv.

 

Leave A Comment