22.06.2024

Майката на Марешки – леля Веска, пие кафе със злато в Дубай (вижте как се глези)

1 min read
done

Майката на Марешки похапва торта със златен прашец за 100 лева парчето, научи ko4.

Веска Марешка и тази година не пропусна да направи воаяж. Майкта на Веселин Марешки посети Дубай и потъна в лукса на емирството.

Майката на Марешки - леля Веска

Екзотичната страна тя посети със свои близки. Успя да се наслади на чистите плажове с палми, но по й харесали бляскавите небостъргачи, Градината на чудесата, Музея на Ферари както и една от най-известните арабски джамии. Като не пропуснала да отиде там с фередже. Както е редно според корана.

Родителката на политика изобщо не пестяла пари за всякакви забавления.

Пръснала куп пачки за луксозни покупки и за пищни обеди и вечери. Макар да е на достолепна възраст варненката не пропуснала да посети най-баровския хотел в света – Бурж ал Араб. Където скоро Филип Киркоров празнува 52-я си рожден ден.

Веска се възползвала от скъпарската изненада за гостите на хотела, която се предлага там. Тя пила кафе и похапнала торта, поръсени с чиста проба златен прашец.

Майката на Марешки - леля Веска

Цената на една чашка от топлата напитка за снобари е 70 лева, а парчето торта 100.

Госпожата Марешка си позволила този лукс като се похвали във Фейсбук. Дамата написа, че за първи път в живота й се случва да опита от тази глезотия. Като не забрави да го пожелае на всички.

Всяка година Веселин Марешки като един грижовен син праща майка си на екзотично пътешествие. За първи път екскурзията му стъпила толкова евтино. Бръкнал се само с две хиляди лева. За сравнение миналата година платил пет хилядарки за почивка на родителката си до Малдивите, предават от retro.bg.

Майката на Марешки - леля ВескаМайката на Марешки - леля ВескаМайката на Марешки - леля Веска

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.