23.07.2024

Майка надникна под леглото на детето си на къмпинг в Царево и онемя

1 min read
done

Много се говори за мерките, които правителството взима, за да защити родния туризъм, както и за претенциите на хотелиерите и собствениците на къмпинги. 

Но до колко всъщност се правят усилия от тяхна страна, за да привлекат клиенти?

Жена от София споделя отвратително преживяване от почивката си на къмпинг в Царево.

Ето какво разказва тя във Фейсбук:

Здравейте, ще споделя как мина престоят ни в къмпинг „Якото място“ . Тъй като миналата година го бяхме посетили и мноогооо ни хареса, решихме тази година да повторим.

За съжаление няма да потретим. Още с настаняването изникна проблем. Бяхме резервирали 6-ка, а ни настаниха в 4-ка (4 легла в едно помещение, а сме две семейства с дете). Веднага се обадих на регистратура, арогантна леля каза, че аз не съм разбрала и дори не предлагали 6-ки (в сайта им пише друго).

Преживяхме соц бунгалото и решихме да се насладим на остатъка от почивката си. НО снощи на 6-тата от 8 платени нощувки, се наложи да разместя едно от леглата, в опит да намеря стоножката, която беше полазила детето докато спи и… Изненада няколко използвани презервативи лъснаха отдолу. 4.

Обадих се на регистратура, а наглата леличка ми каза с досада, че ще изпрати камериерката. След около 15 мин. дойде сънена госпожа с придружител.

Взе метлата събра ги и ги хвърли в кошчето в тоалетна и се оправда, че ѝ е трудно да размества леглата сама (аз сама преместих леглото без проблем докато търсех гадинката).

След като тя тръгна, аз продължих търсенето на многокракото чудовище и отместих още малко леглото. Познайте! Още използвани „балони“. Пак се обадих по телефона, вече много нервна.

От другата страна слушалката чух фучене и пуфтене. След още 15мин дойде камериерката и вс се повтори. Помолих я да изхвърли кошчето от банята, което вече беше пълно с кондоми, но тя отказа, защото имало и наш боклук в него.

Попитах я защо като първия път дойде с мъж не го помоли да вгине леглата (след като тя не може сама) и да почисти. Отговор не получих. Е познайте след като тя си тръгна и мъжа ми реши да размести и друго легло какво имаше.

Знам, че се досетихте. Имахме късмет в същия къмпинг да има още хора от компанията, та се изнесохме веднага и се наместихме при тях. В 23:30 с малко, полузаспало дете на ръце събрахме и местихме целия багаж.

Взехме си спалното бельо за да го използваме при приятелите ни. Сутринта се свързах с управителя. Той ме изслуша безмълвно и попита „Е аз какво да направя сега?“ казах, че това е недопустимо.

Извинение не получих, само ми благодари за мнението и попита къде е спалното бельо. Отговорих, че сме си платили още две нощувки и ще го върнем след това (няма да му го откраднем), човекът се успокои за безценните чаршафи и ме помоли да оставим ключа на рецепцията.

Та така стана много дълго, но нямаше как да опиша тази мизерия и наглост по-накратко. Внимавайте като резервирате там.

И последно да добавя, оказа се, че резервацията на семейството в бунгалото до нас е също объркана, та за една седмица хората се местиха в 3 различни бунгала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.