• Home
  • Мая Манолова показа внучето (Вижте Максим колко прилича на баба си – Снимка)

Мая Манолова показа внучето (Вижте Максим колко прилича на баба си – Снимка)

Мая МАНОЛОВА, омбудсман на Република България, пред НБП (с усмивка):  Ощетеният пол при нас е

Мая Манолова е горда баба, внукът Максим й е одрал кожата

Мая Манолова, която е много ангажирана жена най-сетне намери време за внука си Максим. Омбудсманът на републиката заряза всякакви ангажименти и през уикенда се посвети изцяло на хлапето на дъщеря си.

Манолова посрещнала малкия Максим в селската си вила в Рударци. По-често тя гостувала на семейството на дъщеря си в Кюстендил. Където Ралица живее заедно с мъжа си и детето. Този път обаче й довели малкия гостенин. Като той щял да остане при баба си за целия уикенд с преспиване.

На снимката се вижда колко много Максим прилича на известната си баба. Не случайно мъникът е кръстен на нея.

През двата почивни дена Мая и момченцето прекарали плътно заедно. Баба не завела внучето си по моловете и детските площадки. А предпочела да останат в двора на селската й къща. Хем ще бъдат на чист въздух, хем бившето острие на левицата ще свърши някоя работа навън.

От ранна заран Манолова и Максим се облекли в спортни екипи и започнали заедно да чистят окапалата шума. След, което засели в градината най-различни пролетни мушката.

Мая Манолова има имидж на голяма къщовница и градинарка. Блондинката възпитава в труд малкия си внук. Който макар да не е навършил още две годинки с голям ентусиазъм се втурвал да помага на баба си, предават от retro.bg.

Мая Манолова показа внучето (Вижте Максим колко прилича на баба си – Снимка)

Leave A Comment