13.06.2024

Любимо предаване на българите се завръща на екран, феновете ликуват

1 min read

Любимо предаване на българите се завръща на екран, феновете ликуват

Нова телевизия връща „ВИП Брадър“. Легендарното риалити ще изгрее отново в ефир близо 6 години след последния излъчен до момента сезон. Планира се да бъде изправено в борба за рейтинг с предстоящото трето издание на „Ергенът“ по бТВ.

„Ергенът“ е единственото риалити на бТВ, с чийто рейтинг Нова трудно се справя.

Скандалното шоу събира огромна маса сеирджии пред телевизорите, които не спират да коментират участничките и отношенията между тях. Досега в конкуренция с него беше състезанието за двойки „Един за друг“.

То е пълна противоположност на „Ергенът“ – не залага на скандали, а на позитивни отношения, любов и приятелство. Прави добър рейтинг, но не може да се мери с конкурента си.

Нова телевизия досега не даваше признаци на притеснение от това единствено недотам силно звено в програмата си, пише „Уикенд“. Догодина обаче се кани да извади тежката артилерия – „ВИП Брадър“.

Още от първия сезон у нас през 2004 година Къщата на Големия брат прави огромен рейтинг, провокирайки скандали и клюки, точно както е в „Ергенът“. Неслучайно още с появата си в родния ефир започна да се коментира, че шоуто за необвързани е копие на Брадъра, само че по друга телевизия.

Очакваното през пролетта изправяне на двете риалитита едно срещу друго ще е проблем, защото те на практика привличат една и съща публика. За нея ще е трудно да се следи и двете, докато на хората, които обичат позитивни предавания като „Един за друг“, телевизиите няма да предложат нищо.

Какво ще стане с „Един за друг“ след завръщането на „ВИП Брадър“? Към момента кастингът за нов сезон на риалитито за двойка е отворен за кандидатстване, което означава, че телевизията не се е отказала от формата.

Възможно е да изчака година-две до следващо издание. Така стана след третия сезон на „Хелс Китчън“ – Нова тв изчака една година, преди да снима четвърти сезон, но през цялото време формите за кандидатстване в кулинарното риалити бяха отворени.

Кой ще влезе в новия сезон на „ВИП Брадър“?

Говори се, че няма да се залага на най-големите звезди в страната, които ще искат сериозни хонорари. По-скоро ще се търсят инфлуенсъри, изгряващи или залязващи представители на родния шоубизнес и хора, популярни от други формати.

„ВИП Брадър“ изкара 14 години в родния ефир. Последният излъчен до момента сезон беше с участници, които вече са били поне в едно риалити в родния ефир.

Засега не е ясно дали водещ ще бъде Ники Кънчев, който е запазено лице на предаването от самото му начало.

Знае се обаче, че няма почти никакви вероятност в шоуто да продължи да грее другата му звезда Александра Сърчаджиева. Тя вече е лице на бТВ в предаването „Животът по действителен случай“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.