21.06.2024

Лоши новини застигнаха красивата Деси Бакърджиева на 20-ти март

1 min read
done

Деси Бакърджиева, която напусна наскоро „Откраднат живот“, разкри причината, поради която нейната героиня д-р Лора Хинова вече не радва многобройните почитатели на медицинската поредица по Нова тв.

Актрисата е много откровена в скорошно интервю, а от думите й става ясно и колко точно недоволни са феновете на продукцията от липсата на чаровната д-р Хинова.

„Ролята ми в „Откраднат живот“ ме научи да ценя и уважавам лекарите. Разбрах каква саможертва правят. Участието ми в сериала ме промени изключително много. Осъзнах колко е тежка лекарската професия, особено в тези времена. Научих много за тяхната работа. Обогатих общата си култура.

Загубих много близки покрай пандемията с К-19. Виждам колко е тежко положението не само у нас, но и по света. И само лекарите могат да ни избавят от това“, коментира Деси Бакърджиева пред „Галерия“. И добави:

„Решението да напусна сериала бе колективно – мое и на сценаристите. Искахме доктор Хинова да напусне по подходящ начин. Двамата ми родители са с хематологични заболявания. Трябва да съм до тях и да им помагам. Аз също имам здравословни проблеми. От много години имам заболяване на ставите, защото съм бивш състезател, но в началото на годината нещата се обостриха и се наложи да мина през тежко лечение. Но тази терапия има лош страничен ефект и от това драстично напълнях. И нямаше как да продължа повече работа си в сериала“, признава Бакърджиева.

След смъртта на д-р Хинова Деси е получила куп съобщения и обаждания от познати и непознати, които искат да й благодарят за невероятната игра. „Хората страдат за мен. Разплакаха ме с милите си думи. Получих над 300 обаждания само за ден. И още куп съобщения в социалните мрежи. Стана ми много приятно от казаното за играта ми. Явно оценяваме труда на хората, когато нещата приключат. Радвам се, че публиката продължава да цени българското кино, сериали и актьори. С „Откраднат живот“ показахме, че изкуството не е унищожено от пандемията“, споделя още тя.

„Най-неприятният момент е, че се разделям в началото на края на финалния сезон. Прекарах пет прекрасни години с „Откраднат живот“. Екипът бе страхотен! Изключително големи професионалисти. Бях се привързала страшно много към работата си. С тъга се разделих с този проект. Всеки един от екипа бе като частица от часовник. Бяхме се стиковали по невероятен начин. Направихме толкова много сезони и серии. Успяхме да срещнем зрителя с толкова много важни послания от живота на лекарите, а това е рядкост за родна продукция. Радвам се, че нашият екип създаде прецедент в сериалите, с толкова много серии“, споделя още екранната д-р Хинова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.