• Home
  • Лили Иванова: Румен Радев не става за президент, подкрепям Бойко Борисов

Лили Иванова: Румен Радев не става за президент, подкрепям Бойко Борисов

Лили Иванова подкрепя настоящото управление на България!

Примата на българската естрада не е сред онези, които биха излезли на жълтите павета, за да протестират срещу правителството. Лили Иванова няма проблем с властта, защото през последните 11 години тя продължава да е все така актуална и хората да плащат огромните цени на билетите й.

Певицата недоумява защо Румен Радев постъпва така и кое го кара постоянно да хули властта. Според нея това не е присъщо на един истински президент, пише Daylistandart.com.

„Радев не става за президент, защото е разединител, а трябва да бъде обединител. Подкрепям Борисов.“ – са били думите на Лили Иванова.

Позицията на примата относно властта не е чак такава изненада, защото открай време тя симпатизира на ГЕРБ.  Това стана напълно ясно преди година, когато открито подкрепи Йорданка Фандъкова за кмет на София.

Иванова и Фандъкова са близки приятелки от години. Най-вероятно това е причината певицата да подкрепя настоящата власт.

Освен всичко друго в последните 11 години, откакто ГЕРБ е дошла на власт, Лили Иванова увеличи драстично цените на билетите за своите концерти, което удвои доходите й. Това също е причина да харесва настоящото управление.

Лили Иванова е видяла само добро от Борисов и компания. Тя се сдоби с пенсия по заслуги, което стана възможно именно при управлението на ГЕРБ.

В същото време Лили Иванова и Румен Радев имат стара вражда. Преди 2 години певицата се обиди жестоко на президента, защото той не присъства на нито един от концертите й в НДК, въпреки че беше поканен. Макар ген. Радев да й се извини с голям букет, очевидно примата на родната музика не забравя и не прощава лесно.

Мнението на изпълнителката на „Ветрове“ за президента стана известно сред протестърите и това е причината нейното име да не бъде споменавано с добро на протестите. Самата певица не обича да влиза в политическа тематика, но е очевадно, че подкрепя настоящата власт.

Leave A Comment