22.06.2024

Лили Иванова бори К-Вид със сода

1 min read
done

https://sosnovini.eu/wp-content/uploads/2020/11/6-15.jpg

Лили Иванова засили режима си с мед и витамини

Лили Иванова загуби милиони заради пандемията от Ковид-19, но за разлика от много други изпълнители не е в паника заради коварния вирус. Музикалната легенда е категорична, че ако се спазват всички противоепидемични мерки, заразата може да бъде избегната.

Десетилетия наред 81-годишната певица се грижи стриктно за имунната си система, за да държи болестите далеч от себе си. Изпълнителката на вечния хит „Камино“ неведнъж е разкривала, че здравето и младостта не са даденост. За тях са нужни много ежедневни грижи. За да се предпази от коронавируса, Лили е засилила режима си.

Прием на витамини

Приемът на витамини С и Д бил изключително важен за естрадната икона. Тя наблягала на цитрусите, но тъй като не хапвала месо, тя си набавяла натурален витанин Д на таблетки. Не е тайна, че от години Лили Иванова е привърженичка на учението на Петър Дънов. Като негова последователка певицата вземала като превенция срещу коронавируса рецепта, която Учителят е практикувал.

Сода за хляб

„Тайната се крие в содата за хляб. Една малка лъжичка, която се разтваря в топла вода, и това е! Изпивате содената вода вечерта“, съветва Вечната Амбър. Основното действие на содата е да стимулира храносмилането, но като бивша медицинска сестра Лили била наясно как влияе тя. Содата алкализирала стомашната среда, която има естествена киселинност.

Малцина знаят, че 99 процента от вирусите се развиват в стомашно-чревния тракт, защото той е най-благоприятната среда. Учителят Дънов е твърдял пред учениците си, че редовната консумация на сода за хляб е най-добрият антибиотик, тъй като содата имала свойството да убива всяка болест.

След събуждането си в ранния следобед Лили изпивала чаша топла вода с прясно изцеден лимонов сок. Това не е случайно, защото е доказано, че за добро храносмилане е нужно на гладно да се пие вода сутрин. Така се обират нощните киселини и се разграждат хранителните вещества по-лесно. След това певицата закусва.

Закуската й обаче няма нищо общо с обичайното похапване. Тя изпива чаша кафе с 40 мл. обезмаслено мляко и това е всичко. Обядът за примата е чак около 16 часа. Тогава тя похапва попара със сирене, а понякога я замества със сухар с два белтъка. Жълтъкът на яйцето не яде, защото съдържа много калории.

Вечерята по принцип отсъства от режима на Иванова. Ако все пак се случи да хапне нещо вечер, това е печена риба с лимон или някаква салата. Ако й се дояде сладко, приема една лъжица мед или пък няколко блокчета натурален шоколад, признавала е тя.

От 30 години певицата не консумира нито един хранителен продукт с бял цвят, а от менюто й напълно са изключени въглехидратите. Лили не слага в устата си месо, яйца, брашно и млечни продукти. Не близва сол и захар, пише „Уикенд“.

Лили Иванова лекува коронавируса със сода сн. Фейсбук

Лили Иванова лекува коронавируса със сода сн. Фейсбук

Задължително всеки ден хапва по 2-3 лъжици домашен пчелен мед, а заради пандемията от коронавирус е започнала да добавя в бурканчето пчелен прашещ и пчелно млечице. „Здравето ми е бетон“, хвали се естрадната звезда, но за всеки случай е забранила посещенията в дома си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.