• Home
  • Кристина убила двете си деца, каза какво помни от злополучната вечер

Кристина убила двете си деца, каза какво помни от злополучната вечер

Майката на двете убити деца в Сандански Кристина Дунчева няма спомен какво е направила.

5-годишният Васил и 3-годишната Ивон бяха заклани в дома им преди 20 дни, а майка им бе обвинена в жестокото убийство и е в ареста.

Там тя получила няколко припадъка, но състоянието й е стабилно. С нея са разговаряли психолози и психиатри, обаяви пред “24 часа” адвокатът й Маньо Алексиев.

Пред тях тя обяснила подробно какво се е случило в деня на убийството на децата. Спомнила си, че се е скарала с мъжа си Георги Трайков, след това всичко в паметта й е изгубено и моментът на убийството е “бяло” петно.

Осъзнала се, когато вратата била разбита с крак от мъжа й. Спомнила си, че в стаята влезли роднини и започнали да пищят от ужаса, който заварили, каза адвокат Алексиев.

Кристина завежда делото за домашно насилие срещу бащата на децата си – Георги Трайков, две седмици преди убийството. То беше отложено за другата седмица поради нередовното призоваване на Георги.

В съдебната зала не присъстваха нито майката, нито бащата на децата. По думите на адвоката на Кристина тя е в тежко състояние, а резултатът от психиатричната й експертиза ще стане ясен идната седмица.

Leave A Comment