• Home
  • Красивата съпруга на министър Ангелов-Известна гимнастичка-Снимки

Красивата съпруга на министър Ангелов-Известна гимнастичка-Снимки

Красивата съпруга на министър Ангелов-Известна гимнастичка-Снимки

Здравният министър женен за гимнастичка, бившата грация Илияна Динекова е майка на сина му

За Костадин Ангелов максимата, че до всеки успял мъж стои красива жена е важи с пълна сила. Сегашният здравен министър пази ревниво личния си живот далеч от светлините на прожекторите, но не крие, че единствената му опора в тежки моменти е съпругата му.

Красивата Илияна Динекова е негова половинка.

Бившата грация също бяга от публичност. Тя се е състезавала по художествена гимнастика под българския флаг. А след като слага край на спортната си кариера не къса със спорта и се включва по покана на Нешка Робева в хитовия й ансамбъл.

Участвайки в трупата, тя решава да продължи с художествената гимнастика, но като треньор. Интересен е факта, че тя има сестра близначка, с която си приличат като две капки вода.

Нешка Робева казва за сестрите: „Двете са прекрасни и трудно ги различавам. Карам ги да се обърнат в профил. И двете са състезателки от ЦСКА, били са солистки в шоуто, а сега са треньорки в КХГ „Левски”.

Костадин Ангелов никога не говори за половинката си. Но е казвал за нея, че е пряма и честна жена. Като нейните най-силни качества са коректност и дисциплина, които е изградила като гимнастичка.

Жената на здравния министър истинска красавица

Не е известни къде е пламнала искрата на любовта между професора и грацията. Но той признава, че Илияна го е дарила с най-голямото щастие за един мъж и го е направила баща на син.

Здравният министър крие още под сериозната си осанка душа на екстремен мъж. Освен, че е бил един от екипа на „Сървайвър”  една от най-големите му мечти е да покори африканския връх Килиманджаро, предават от ПИК.

Leave A Comment