13.06.2024

Когато ядете чесън, не изхвърляйте белите люспи, а събирайте и съхранявайте-Най-ценното средство за удължаване на младостта

1 min read

Когато ядете чесън, не изхвърляйте белите люспи, а събирайте и съхранявайте-Най-ценното средство за удължаване на младостта

За да направите това, всеки месец трябва да пиете напитка, направена от люспи от бял чесън.

Тази напитка се приготвя много лесно: трябва да вземете шепа люспи от бял чесън и да ги залеете с чаша вряща вода. След като чайникът заври, трябва да изчакате от 1 до 3 минути и едва след това да излеете люспите с вода.

Можете да пиете лечебна напитка само след като водата в чашата е напълно охладена, това е след около 6-8 часа. В никакъв случай не трябва да пиете гореща или дори леко топла напитка.

За един ден трябва да изпиете 4 чаши лечебна напитка. Може да се приготви предварително, защото обикновено изстиването на напитката отнема много време.

Мъжете трябва да пият напитка от люспи от бял чесън от 10-то до 20-то число на всеки месец. А жените могат да го правят от 20-ти до 30-ти.

Кожата ви скоро ще бъде перфектна. Така че не изхвърляйте бялата кора, а я събирайте. Ще бъде много полезно за приготвяне на чудесна вода.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.