21.06.2024

Когато тази майка пристигнала в родилното никой от докторите не искал да я поеме- за първи път виждали подобен случай

1 min read
done

Запознай се с Оксана и Сергей, влюбена двойка от Одеса, Украйна. Оксана е на 36 години и се радва на щастлив семеен живот с мъжа си и 3 годишната им дъщеря, но за пълно щастие бяха готови да имат още едно попълнение.

И така нормалното семейно събитие се превръща в международна новина. В началото на бременността си жената научава, че е бременна не с едно или две деца, а с цели пет! Да, Оксана очаква пет близначета!

Жената споделя, че в нейното семейство никога не е имало близнаци и че е невъзможно това да и се случи, но ето че съдбата има друго наум.

Тя споделя, че когато отива на първия си ултразвук и вижда шока в лицето на доктора, знае че нещо огромно предстои.

Лекарите споделят, че вероятността да се забременее с пет близнаци е 1 на 55 милиона бременности.  Никой от лекарите в болницата не е виждал или чувал за подобен случай, затова историята на Оксана се превръща в уникална и бързо набира популярност. Украинката споделя, че първоначално е имала чувството, че това е просто един сън, но после бързо стъпва в реалността и започва да променя всичките си планове и идеи за бъдещето.

 

През цялата бременност лекарите са изключително внимателни, те получават страхотните имена – Дария, Александра, Денис, Владислав и Дейвид. От правителството получават подарък по-голям апартамент, за да може да има достатъчно пространство за всички. Проследи щастливата история в снимките по-долу:

 

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.