23.07.2024

Катето Евро е съкрушена – ето какво направи синът ѝ (Снимки)

1 min read
done

Катето Евро е съкрушена - ето какво направи синът ѝ (Снимки):

Слухът, че Сашо Кадиев вече не живее на семейни начала с половинката си, Таня Тончева , от която има дъщеря, неведнъж обиколиха медийното пространство. И макар доскоро да бяха само слухове, ето че най-сетне прокобата се сбъдна и семейството окончателно се раздели след 6 години съвместен живот.

Всъщност Таня и Сашо се разделят за няколко месеца още в началото на 2020 година, но успели за кратко да скрепят отношенията си.Сашо Кадиев и Таня

Те обаче не потръгнали и този път раздялата била окончателна.

Все още не е ясна причината за краха на любовта им. Говори се, че и двамата са имали авантюри с други хора. Той обаче постъпил по-радикално и си купил свой апартамент, където се нанесъл. Жена му продължила да обитава семейната къща в Кокаляне, която е собственост на майка му – Катето Евро.

Сашо Кадиев вече се хвали, че се справя доста добре сам с ергенския живот. Миналия месец пък Таня замина сама с дъщеря им на почивка на Френската Ривиера. Досега не се беше случвало Сашо да пропусне семейна ваканция.

Коментарът на Катето Евро по темата не закъсня. Нейни близки споделят, че звездата била съкрушена от решението на сина си и снаха си да се разделят. Опитвала се многократно да ги убеди да размислят, да останат заедно в името на детето, но и двамата били непреклонни.

Сашо Кадиев семейство

„Всички деца заслужават да бъдат щастливи и с двамата си родители. Мислете за това, майки и бащи!“, написа Евро към снимка на Сашо, на която той е с дъщеричката си.

Кадиев сам неведнъж е споменавал, че е изпуснал момента да предложи брак на половинката си. В последните години започнал и да се чуди дали тя е любовта на живота му. Все пак и бил благодарен за доброто отношение и търпението, пише Ретро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.