Какво свързва Виктор Николаев и новата синоптичка Стефани Обадяру

Дупка на пътя близо до сградата на Нова тв свързва Виктор Николаев, синоптичката Стефани и един от операторите на сутрешния блок „Здравей, България” .

Николаев и колежката му Мирослава Иванова традиционно споделят зрителски сигнали. Сред тях е и дълбока дупка на кръгово, в което се включва и Виктор Николаев на отиване и на връщане от работа.

 

Затова веднага щом изчете зрителския сигнал, придружен от снимка как колата на автора е пропаднала, водещият остави сценария и разпалено се зае да разказва как на свой ред срещнал дупката. Тя била изкопана и оставена да си стои. Уж била засипана с камъни, но като завалял дъжд, се разместили, защото ямата зейнала в целия си блясък. А при превалявания – дъжд или сняг, дупката е скрито препятствие.

Тъкмо в такъв момент Виктор Николаев станал поредният, който пропаднал с колата си в изкопа. „Не знам как не се включиха еърбеците”, възкликна водещият, описвайки как се разтресла колата му, макар че карал с минимална скорост. Водещият така се вбесил от тази чутовна безотговорност, че в първия момент мислел да се обажда в общината и от там да дойдат да издърпат колата му. В крайна сметка размислил, за да не се приеме, че го прави само, защото е известен водещ. Накрая се справил с приятел.

Докато разказваше тази история, един от операторите добави, че също е пропадал с колата си във въпросната дупка. Секунди по-късно синоптичката Стефани излезе да каже прогнозата за времето и също сподели, че познава добре дупката. Пътувала с такси, когато изведнъж се разтресла с трясък и се зачудила какво става, пише HotArena.net.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *